Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Buletin informativ

Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

Trandafirul Iubirii

Trandafirul Iubirii Afişează în mărime completă

Trandafirul Iubirii

Iubirea este un element din viata fiecaruia si trebuie sarbatorit zi de zi cu toate ca societatea de azi a implementat si ocazii oficiale in care cu totii sarbatorim acest sentiment si pe actorii lui, cum ar fi Valentine’s Day sau Ziua Femeii.

Dimensiuni Produs : 26X15X9 (cm)
Vezi Diagrama
Material: Hartie Ignifuga

Detalii

Disponibilitate: Disponibil

8,33 lei

Preț redus!

-60%

20,83 lei

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.

Sarbatoriti dragostea alaturi de “Trandafirul Iubirii”.

Momentul acesta poate fi generat de mai multe ocazii, fie ca este doar oferirea unei atentii speciale persoanei iubite, fie ca este vorba de o prima intalnire, de o cerere in casatorie, de o reinnoire a juramintelor sau de o aniversare de cuplu, ori a unuia dintre parteneri.

Asadar, avem de organizat o seara deosebita in care trebuie sa ne surprindem placut partenera sau partenerul iar aceasta seara trebuie sa se desfasoare in cadrul unei ambiante speciale, ambianta care poate fi foarte simplu si elegant creata cu ajutorul unor ornamente luminoase, respectiv felinare de hartie in interiorul carora se amplaseaza o lumanare ce emana o lumina difuza si o caldura ambientala cum nu se poate mai potrivita pentru momentele romantice in doi.

Orice Romeo isi fascineaza Julieta cu ajutorul felinarelor decorative romantice.

Aceste lampioane decorative sunt impodibite cu un model floral acompaniat de cuvantul “Loves”, incriptionat intr-un font caligrafic ce pare scos din scrisorile unui Romeo indragostit nebuneste de Julieta lui. Motivul floral este reprezentat pe suprafata acestor lampioane de un trandafir rosu, simbol al iubirii ce va va ajuta in exprimarea non-verbala a sentimentelor dumneavoastra, motiv pentru care acest pachet de doua lampioane decorative va fi un foarte mare ajutor pentru dumneavoastra in incercarea de a crea o ambianta placuta, romantica.

Folositi lampioanele decorative atat in spatiile inchise cat si in cele deschise.

Decoratiunile cu lumanari comercializate de firma noastra sunt perfecte pentru utilizarea in aer liber sau in spatii inchise dar reprezinta si o investitie foarte buna deoarece pot fi cu usurinta reutilizate. De asemenea, materialul folosit la fabricarea lor este hartia ignifuga, drept pentru care siguranta folosirii lor este maxima iar in ceea ce priveste nivelul de calitate pe care produsele noastre il au, nu trebuie sa va faceti nicio grija pentru ca toate articolele pe care le regasiti in oferta noastra sunt fabricate in Germania, patria-mama a calitatii.

Utilizand setul de lampioane decorative redat in imaginile alaturate veti reusi sa creati o atmosfera relaxanta si sa aveti o seara plina de romantism. Si bineinteles, restul depinde doar de dumneavoastra.

 

  • Continut Pachet: 2 Bucati
  • Marime Produs: 26x15x9 (cm)

Nu exista nici un comentariu inca.

Scrie-ti recenzia

Setarile mele de confidentialitate