Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Buletin informativ

Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

Despre Noi

LampioaneDecorative.ro este unic distribuitor in Romania al tuturor produselor aflate in magazinul online. Reprezentam in Romania compania Luminaria Products Servicegesellschaft Ltd. Cu sediul in Hamburg, Germania.

Luminaria Products Servicegesellschaft Ltd. produce si distribuie in intreaga lume Lampioane Decorative de cea mai inalta calitate, produse unice al caror design si creatie se bazeaza pe ingeniozitatea si imaginatia unei echipe experimentate.

Suntem mandrii sa aducem pe piata romaneasca astfel de produse care corespund celor mai inalte standarde de calitate. Made in Germania este insusi un trademark al calitatii care nu poate fi surclasat de multe altele. Toate lampioanele comercializate sunt 100% biodegradabile si din hartie ignifuga. Punem un accent deosebit pe siguranta clientilor nostrii dar si a mediului inconjurator.

LampioaneDecorative.ro este in acelasi timp singurul website din Romania dedicat in totalitate lampioanelor decorative. Avem pe stoc peste 50 de modele de lampioane dar oferim si posibilitati de personalizare, atat in cantitati mari (peste 500 de bucati) cat si individual, creand lampioane Unicat.

Lampioanele decorative sunt niste produse deosebite al caror potential pana acum nu a fost dezvoltat deplin. Fiind practic niste felinare din hartie, acestea se pot personaliza chiar de dumneavoastra. Aveti nevoie doar de cateva ustensile si imaginatie. In cadrul paginii Coltul Creativ, puteti vedea ce fel de minunatii se pot crea cu acuarele, creioane de colorat si alte produse ce se gasesc in orice magazin gen Art & Hobby.

Alaturi de magazinul online, produsele LampioaneDecorative.ro vor fi disponibile in curand in diferite magazine si librarii din toata tara. Multumita distribuitorilor nostrii, lampioanele decorative s-au raspandit ca trend in intreaga tara, sunt folosite cu diverse ocazii, la festivaluri si petreceri ca elemente de decoratie deosebite.

Doriti sa deveniti distribuitor al produselor LampioaneDecorative.ro? Sunteti binevenit si va invitam sa ne contactati pe adresa redactiei.


Setarile mele de confidentialitate