Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Buletin informativ

Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

Aviz Juridic - Drept de Autor

Mentiuni Legale:

Acest site este detinut, operat si mentinut de catre:

SC Wedis Company SRL
CUI : RO17138670
Reg. com.: J26/62/2005
Tudor Vladimirescu nr.19
Targu Mures, Mures

Numele site-ului, insemnele grafice precum si textele continute de site-ul www.lampioanedecorative.ro sunt marci inregistrate in proprietatea SC Wedis Company SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Site-ul LampioaneDecorative.ro a fost creat in totalitate de catre SC Wedis Company SRL, iar programatorii, designerii si copywriterii companiei au depus efort in crearea si mentinerea unui website de calitate. Din acest motiv fiecare text si imagine de pe acest site sunt protejate de: Legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Periodic folosim instrumente automate de cautare pe internet a textelor si imaginilor detinute de noi, cerand celor care le-au copiat (din pacate acest fenomen este destul de raspandit) sa le inlature cat de repede posibil. Daca acest lucru se intampla, vom lua masuri legale.
Folosim licente Digimarc.com si Copyscape.com pentru a proteja textele si imaginile utilizate pe site, prezentand dovada copyrightului materialelor folosite pe site.

Din experienta companiei in asemenea cazuri de incalcare a copyright-ului, am decis ca rezolvarea amiabila cere prea mult timp si energie, astfel toate cazurile de acest gen vor fi imediat inaintate companiilor de avocatura partenere.

Vom actiona in justitie companii sau persoane fizice care prin rea vointa sau necunostinta de cauza folosesc texte sau imagini create de noi, fara sa fi primit un acord in scris pentru dreptul de folosinta.
Lampioanele decorative si alte produse comercializate de LampioaneDecorative.ro sunt creatii originale dezvoltate si patentate de Luminaria Products Servicegesellschaft Ltd. cu sediul in Hamburg. SC Wedis Company SRL este unic distribuitor al acestor produse in Romania.

In cazul in care doriti sa deveniti distribuitor al acestor produse in Romania, ne puteti contacta la:

Departament Marketing:
J. Lenard
Tel: 0752229933
Mail: vanzari@lampioanedecorative.ro

 

 

 

 


Setarile mele de confidentialitate