Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Buletin informativ

Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

Distributie

LampioaneDecorative.ro va ofera ocazia de a deveni distribuitor direct al produselor noastre.

Unic distribuitor.
LampioaneDecorative.ro este unic distribuitor al acestor produse in Romania. Compania mama care este in acelasi timp producatorul lampioanelor decorative, are sediul in Hamburg, Germania, asigurand produse de cea mai inalta calitate si conform standardelor UE.

De ce lampioane decorative?
De sute de ani, aceste lampioane au fost folosite ca decor incepand de la nunti, botezuri si diferite evenimente in aer liber pana la folosirea de zi cu zi in casa fiecaruia. Acestea sunt produse care nu depind de sezon, cu toate ca ne straduim sa cream cele mai frumoase lampioane decorative tematice care sa se potriveasca nu doar ocaziei: nunta, botez, petrecere, ci si sarbatorii: Craciun, Paste, Anul Nou.

Lampioanele decorative sunt prezentate intr-un ambalaj extrem de atragator care va atrage priviri in orice vitrina si va atrage cumparatorii cand sunt expuse pe standuri sau rafturi. Aceste lampioane se vand cu succes in intreaga lume indiferent de profilul magazinului, de la supermarket-uri pana la librarii sau magazine de cadouri.

Colaborare.
LampioaneDecorative.ro se mandreste cu parteneriate de succes cu firme din intreaga tara. Alaturi de produsele de cea mai inalta calitate oferim si servicii pe masura tuturor distribuitorilor. Departamentul Servicii Clienti va raspunde intr-un timp scurt tuturor cererilor si garantam satisfactia celor mai exigenti clienti.

Doriti o colaborare pe termen lung, bazata pe profesionalism si respect reciproc?
Nu ezitati sa ne contactati.

Departament Marketing:
J. Lenard
Tel: 0752229933
Mail: vanzari@lampioanedecorative.ro


Setarile mele de confidentialitate