Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Buletin informativ

Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

Livrare prin curier rapid

Livrare prin curier rapid.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, prin intermediul companiei de curierat partenere: TNT. Nu livram in strainatate.

Produsele vor ajunge la dumneavoastra in 24, maxim 48 de ore in zilele lucratoare. De regula curierul livreaza a doua zi lucratoare in majoritatea localitatilor mari din tara, exceptie facand localitati mici de la granita sau cazuri deosebite in care curierul a fost impiedicat din varii motive sa faca livrarea in acea zi.

- In cazul comenzilor depuse pana la ora 12:00 (Luni-Joi), coletele vor fi expediate in acelasi zi, aceasta insemnand ca vor fi inmanate Dvs. a doua zi.
- Toate comenzile care vor fi validate dupa ora 12:00 ziua respectiva, vor fi expediate doar ziua urmatoare. Momentul livrari la domiciliul dvs. avand loc doar peste 48 de ore in zile lucratoare.
- Comenzile depuse Vineri pana la ora 12:00 vor fi expediate in aceeasi zi cu livrare Luni. (exceptie facand comenzile in regim de urgenta pentru care se doreste livrare Sambata si care vor contine intreg pretul transportului indiferent de valoarea comenzii plus eventuale tarife de urgenta percepute de curier).
- Comenzile depuse Vineri dupa ora 12:00 vor fi expediate Luni.

Costul Transportului. Costurile de livrare le puteti afla exact, introducand produsele in cosul de cumparaturi. Aici veti avea afisat pretul livrarii pentru produsele comandate.
Transport Gratuit pentru comenzi peste 180 de lei.

Livrare Sambata.
Datorita suprataxei percepute de curier, toate livrarile efectuate sambata sunt considerate in regim de urgenta si se percepe taxa pentru transport afisata in momentul lansarii comenzii plus eventuale tarife suplimentare percepute de curier. Acestea va vor fi comunicate de operatorii Servicii Clienti in cazul in care cereti acest serviciu.

Important!
Pentru a evita returul comenzii si pentru a va asigura ca primiti produsele comandate la timp, va rugam indicati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda. Daca adresa dvs. este alta decat cea la care doriti livrarea produselor va rugam sa specificati acest lucru in momentul lansarii comenzii. Produsele comandate de Dvs. vor fi expediate prin curier, cu mentiunea sa fiti contactat inainte de livrare. In cazul in care nu veti fi gasit acasa, coletul poate fi predat persoanei pe care dvs. ati imputernicit-o sa plateasca produsele si transportul. In caz contrar va veti prezenta cat mai urgent la sediul curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. In cazul livrarilor partiale, clientul va plati numai contravaloarea produselor livrate.

 


Setarile mele de confidentialitate