Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Buletin informativ

Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

Atmosfera Maritima - Plaja Nu sunt produse.

Un mod special de a te relaxa printre lampioanele decorative ce degaja un aer maritim.

In mod sigur multi dintre noi au avut parte pe parcursul vietii lor macar o data de un concediu de neuitat la mare, in tara natala sau in strainatate si de aceea dorim sa va oferim posibilitatea de a recrea atmosfera in care ati petrecut clipe de neuitat.

Cum? Simplu, va punem la dispozitie o intreaga gama de articole decorative luminoase inspirate din mediul maritim.

Aceste lampioane decorative sunt de mare ajutor atunci cand doriti sa aduceti in caminul dumneavoastra o altfel de atmosfera, atunci cand organizati o petrecere tematica sau pentru simplul motiv ca sunteti indragostit sau indragostita de ceea ce va ofera mediul maritim in totalitatea lui, cu plaje, mari, plante si animale, pasari maritime sau acele faruri luminoase de navigatie ce parca mereu emana romantism. Indiferent de ocazia cu care doriti sa creati o astfel de atmosfera, fie ca e vorba de o petrecere, de o masa festiva, de o cina in doi sau pur si simplu pentru ca doriti un altfel de cadru in care sa va bucurati de ceea ce caminul dumneavoastra va ofera, aceste felinare de hartie sunt lozul dumneavoastra castigator deoarece sunt practice, adaptabile si le puteti folosi ca atare sau le puteti personaliza dupa bunul plac, mod in care cu siguranta va veti amuza copios pictand, colorand si inscriptionand.

In acelasi timp nu sunteti limitat/a sa creati o atmosfera maritima doar in interiorul caminului dvs., ci o puteti face si in curte, plasand luminariile maritime sub copaci, pe langa banci sau piscine, de-a lungul terasei sau pe masa din gradina.

Cine nu isi aduce aminte cu drag de copilarie?

De verile in care parintii ne luau cu ei la mare, mai ales daca orasul nostru natal era departe de litoral. Clipele acelea in care pentru prima data ne minunam la vederea valurilor pe care necontenit se plimbau vapoarele si la auzirea pescarusilor ce parca spuneau povestea apei, momentele superbe in care ca niciodata mirosul sarat al marii ne gadila narile. Nu-i asa ca suna familiar?

Recreati acele clipe speciale cu ajutorul luminariilor decorative maritime si fara indoiala toate memoriile se vor intoarce instantaneu la dvs.

Afara ninge linistit si dumneavoastra va relaxati pe plaja!

Bucurati-va de atmosfera pe care decoratiunile cu lumanari din aceasta gama v-o ofera si potoliti-va dorul de sunetul acela specific pe care il redau valurile, albastrul marii si de nisipul cald care va mangaie talpile vara de vara, chiar si atunci cand afara sunt temperaturi negative.

Nu aveti nevoie de nimic altceva in afara de aceste candle bag-uri pentru a aduce mai aproape de dvs. meleagurile fierbinti pe care ati petrecut odata clipe de neuitat impreuna cu familia, prietenii sau persoana iubita.

Setarile mele de confidentialitate