Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Filter

Filtre active:
  Continut Pachet: v
  Marime Produs: v

  Buletin informativ

  Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

  Lampioane Plutitoare Este un 1 produs.

  Idei indraznete, produse pe masura.

  Odata cu dezvoltarea societatii si noi ne dezvoltam, crestem, ne emancipam tot mai mult, motiv pentru care fiecare dintre noi cautam noi idei in materie de organizare de evenimente, idei ce trebuie sa fie originale si sa ne caracterizeze cat de mult posibil.

  De aceea locatiile in care parintii nostrii isi sarbatoreau momentele importante din viata sunt considerate, unele pe buna dreptate, depasite, astfel incat noi recurgem la a organiza petreceri si ceremonii in locatii din ce in ce mai exotice, extravagante sau speciale cum ar fi o nunta in varf de munte sau o petrecere pe marginea unui lac, in aer liber.

  Dar si aceste evenimente ce se desfasoara in spatii deschise trebuie imbunatatite cu ceva, respectiv perimetrul unde se desfasoara petrecerea trebuie amenajat si infrumusetat cu aranjamente florale sau luminoase, idee in sprijinul careia noi venim si va oferim elemente decorative cum nu se poate mai potrivite acestor fel de evenimente, felinare luminoase plutitoare care nu doar infrumuseteaza ci se si potrivesc perfect cu aceste spatii, fara a da impresia de kitsch.

  Decoratiuni luminoase pentru fiecare!

  Produsele comercializate de noi fac parte din familia elementelor decorative si sunt materializate in obiectul unor lampioane plutitoare de hartie ce se potrivesc perfect oricarei ocazii deoarece au aspect clasic-elegant si forme simple. Aceste lampioane plutitoare pot fi utilizate ca atare, lasand doar modelul lor deosebit ce formeaza o pereche minunata cu forma simpla pe care o au sa ne ofere o atmosfera propice unei petreceri, sau le puteti personaliza exact asa cum imaginatia dumneavoastra va indeamna. Fie ca doriti sa le oferiti un plus de culoare, sa le individualizati printr-un mesaj drag sufletului dumneavoastra, sau sa recurgeti la orice alte metode va vin in minte, astfel incat veti obtine pe langa o atmosfera speciala si momente de amuzament de calitate.

  Aceste lampioane plutitoare pot fi oferite in dar unei persoane dragi, deoarece reprezinta articole deosebite care cu siguranta il vor incanta pe cel sau cea care le primeste. Utilizand aceste lampioane nu aveti doar elemente decorative luminoase ci aveti si posibilitatea de a oferi un dar special unei persoane speciale.

  Utilizare si reutilizare nesfarsita.

  Datorita faptului ca firma noastra comercializeaza produse de calitate, la confectionarea carora se foloseste hartia ignifuga, le puteti folosi si refolosi cu incredere in orice locatie doriti, fie ca este vorba de spatii deschise sau de spatii inchise, doarece nici un accident nu poate avea loc iar evenimentul dumneavoastra se va desfasura conform planului. Cu ajutorul lampioanelor plutitoare puteti crea o ambianta de vis oriunde si oricand doriti.

  Setarile mele de confidentialitate