Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Filter

Filtre active:
  Continut Pachet: v
  Marime Produs: v

  Buletin informativ

  Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

  Creativitate Sunt 19 de produse.

  Un coltisor de lume poposeste in casa ta!

  Pe langa faptul ca va oferim decoratiuni luminoase potrivite oricarei ocazii sau pachete speciale pentru anumite evenimente, acum va oferim produse inspirate din coloristica lumii in care traim. Deoarece stim cat de mult va plac petrecerile tematice sau seratele in care se danseaza in familie, am creat o serie de lampioane decorative ce se pliaza perfect pe diferitele idei ce le aveti in legatura cu organizarea unor astfel de evenimente. De aceasta data va oferim pachete cu un design special inspirat din civilizatiile de pe mapamond (un exemplu ar fi pachetul Africa), din povestile indragite de dumneavoastra sau de copii dumneavoastra (pachetul Casa de Craciun), ori articole potrivite celor care s-au lasat dusi de valul iubirii pentru care am pregatit pachetele cu motive de inspiratie florala. Aceste decoratiuni cu lumanari va vor oferii o atmosfera de neuitat, utilizate ca atare sau personalizate dupa bunul plac.

  Ofera momente de neuitat, folosindu-te de lampioanele decorative, intr-o atmosfera propice.

  Felinarele de hartie pe care vi le oferim vin intr-o multime de forme, marimi si culori si de aceea sunt foarte practice atunci cand organizati o zi speciala. Fie ca este vorba de un barbeque, o petrecere tematica sau o aniversare eleganta, noi avem solutia, noi detinem raspunsul la intrebarea cum sa decorez locatia?. Va incurajam sa folositi decoratiunile cu lumanare, care pe timpul zilei pot fi doar obiecte de decor, ca mai apoi dupa lasarea serii sa suporte o schimbare la 180 de grade, devenind personajele principale in crearea unei atmosfere prietenoase sau oficiale, romantice sau funny - in sfarsit, in crearea unei ambiante propice desfasurarii oricarui eveniment, aspect pentru care oaspetii dumneavoastra nu vor avea decat cuvinte de lauda.

  Produse calitative, adaptabile si practice.

  Lampioanele decorative pe care firma noastra vi le ofera sunt fabricate din hartie ignifuga, material ce va ofera siguranta maxima in folosirea acestor decoratiuni cu lumanare, motiv pentru care acestea pot fi la fel de usor folosite in spatii deschise, cum pot fi folosite si in spatii inchise. In plus, acestea pot fi reutilizate, astfel incat dumneavoastra veti avea ocazia sa recreati acea zi frumoasa ori de cate ori doriti.

  Setarile mele de confidentialitate