Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Filter

Filtre active:
  Continut Pachet: v
  Marime Produs: v

  Buletin informativ

  Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

  Petrecere- Party Sunt 13 de produse.

  Diversitate de culoare si modele pentru cel mai reusit party!

  Secretul petrecerilor reusite este o atmosfera potrivita ce va va oferi dumneavoastra, familiei si invitatilor dumneavoastra cadrul perfect in care sa petreceti momente de calitate. Deoarece stim ca fiecare dintre clientii nostri are o personalitate aparte bine conturata si implicit un gust anume in materie de petreceri am decis sa va punem la dispozitie o intreaga categorie in care regasiti decoratiuni luminoase perfecte pentru petrecerile dumneavoastra.

  Asadar, in aceasta categorie avem placerea sa va prezentam atat articole viu colorate si cu forme deosebite potrivite party-urilor dedicate juniorilor dumneavoastra cat si articole elegante, simple, intr-un cuvant, clasice, potrivite chiar si celor mai sofisticate dintre petrecerile sau dineurile dumneavoastra.

  Indiferent de evenimentul pe care il organizati, fie ca este o petrcere ce se desfasoara intr-un cerc restrans, ori o megapetrecere cu o tematica speciala de Revelion, Craciun sau alte sarbatori legale si caledaristice ori doriti sa organizati o cina romantica de Valentine’s Day, 1 & 8 Martie, sau o intalnire in doi plina de sentiment si romantism, fara insa a celebra o anume ocazie, felinarele noastre din hartie sunt perfecte in materie de creare de ambianta propice acestor evenimente.

  Materii prime pentru distractia dumneavoastra.

  Decoratiunile noastre cu lumanare nu sunt utilizabile doar in cazurile mentionate mai sus ci pot cu succes fi folosite pentru amuzamentul personal deoarece una dintre caracteristicile lor de baza este faptul ca pot fi personalizate, astfel incat dumneavoastra va puteti cu usurinta distra (si de ce nu, relaxa) pictand, decupand sau inscriptionand aceste lampioane decorative. In acest fel, pe langa faptul ca puteti utiliza felinarele de hartie pe care le regasiti in oferta noastra cu scopul de a va decora caminul cu o anume ocazie, le puteti folosi si cu scopul de a va amuza si de a va relaxa, la fel de simplu.

  Va oferim garantia calitatii!

  Toate produsele pe care firma noastra le comercializeaza sunt dintre cele mai sigure din categoria decoratiunilor luminoase deoarece in pofida faptului ca avem asocierea de flacara deschisa si felinare din hartie, aceste sunt confectionate dintr-un material special, respectiv din hartie ignifuga. Dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu siguranta folosirii lor, indiferent de locul unde o faceti - pentru ca da!, lampioane noastre decorative sunt potrivite folosirii in orice mediu, atat in interior cat si afara si le puteti folosi ori de cate ori doriti.

  Asa cum am mentionat anterior, noi va oferim garantia calitatii deoarece toate produsele noastre sunt fabricate in Germania, astfel incat ne aflam in onorabila pozitie de a va oferi produse de calitate ce in mod sigur vor crea o cu totul alta atmosfera oriunde veti alege sa le folositi, cu orice ocazie.

  Setarile mele de confidentialitate