Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Filter

Filtre active:
  Continut Pachet: v
  Marime Produs: v

  Buletin informativ

  Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

  Lampioane Decorative 3D Sunt 3 de produse.

  Noile trenduri puse in slujba dumneavoastra.

  Lampioanele decorative 3D din aceasta categorie sunt create special pentru dumneavoastra intr-o varietate de teme clasice adaptate contemporaneitatii. Aceste decoratiuni cu lumanare vin in forme diferite, cilindrice sau dreptunghiulare, si prezinta un model 3D individual, cum ar fi cele cu fluturi, inimioare sau lampioanele stea.

  O alta caracteristica a produselor din aceasta categorie este eleganta pe care o inspira deoarece au tonuri calde, motiv pentru care si lumina produsa de lumanarea ce se afla in interiorul lor este mai bine condusa spre exterior. Astfel dumneavoastra veti reusi sa creati o ambianta extrem de placuta cu ajutorul produselor din categoria luminariilor 3D.

  In mod sigur aceste felinare din hartie va vor fi de mare ajutor in decorarea spatiului in care doriti sa petreceti clipe de neuitat.

  Lampioanele decorative: produse potrivite mai multor ocazii.

  Momentele speciale din viata dumneavoastra trebuie sa se desfasoare intr-un cadru special, de aceea cu ocazia unor astfel de clipe un ambient cat mai placut realizat intr-un mod cat mai personal este de dorit. Din acest motiv, indiferent de ocazia in care doriti sa apelati la decoratiuni speciale, fie ca este vorba de o serata romantica, de o aniversare sau de o onomastica, de diferite sarbatori cum ar fi cele pascale, sarbatorile de iarna ca si Revelionul sau Craciunul, Valentine’s Day, o prima intalnire, ori o cerere in casatorie sau o masa festiva la care aveti invitati prieteni dragi si rude apropiate, aceste luminarii va pot ajuta in crearea unui cadru cat mai placut in care sa petreceti astfel de momente, sau in a obtine o atmosfera menita pur si simplu sa va relaxeze la sfarsitul unei zile grele. Felinarele din hartie pe care noi vi le oferim vor da un plus de eleganta si stil caminului dumneavoastra si vor atrage in mod sigur aprecierea invitatilor dumneavoastra, astfel incat evenimentul pe care l-ati organizat va fi un succes deplin.

  Respect, calitate si siguranta in utilizare.

  Deoarece noi ne respectam clientii dorim sa le oferim produse de calitate care sa ne faca cinste si pe care sa le utilizati in siguranta iar din acest motiv firma noastra comercializeaza doar lampioane decorative fabricate in Germania, locul unde calitatea este o obligativitate. In plus, materialul folosit la fabricarea produselor noastre este hartia ignifuga, drept pentru care aceste decoratiuni cu lumanare pot fi utilizate fara nici o retinere pentru ca este din start exclus orice accident nefericit cauzat de intersectarea focului cu hartia, iar aceste articole decorative pot fi folosite in orice loc doriti, fie ca este vorba de un spatiu inchis, fie ca este unul deschis.

  Lampioanele 3D sunt elementele care va vor ajuta sa creati o ambianta placuta, in orice loc, cu orice ocazie. Iar pentru ca efectul lor sa fie maxim, alegeti sa asezati felinarele 3D pe oglinzi sau suporturi de sticla.

  Setarile mele de confidentialitate