Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Buletin informativ

Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

Lumanari Sunt 2 de produse.

Lumanari pentru lampioane decorative

Lampioanele decorative din hartie se pot folosi cu orice tip de lumanari din comert insa recomandam lumanarile tip pastila. Acestea avand o inaltime mica vor lumina o suprafata mai mare a lampionului decorativ.
Depinzand de marimea lampionului decorativ puteti folosi una sau mai multe lumanari pastila.

Dintre acestea recomandam lumanarile de 8 ore, acestea nu au doar o durata mai lunga de ardere ci si o flacara mai mare astfel avand o suprafata iluminata extinsa si oferind efectul scontat.

Lumanari plutitoare

Acestea sunt folosite ca decoratiuni originale si de efect in cazul evenimentelor organizate in locatii cu acces la surse de apa statatoare (un mic lac sau iaz, o piscina sau chiar o fantana decorativa). Reflexia flacarilor si a culorilor lumanarilor vor crea o atmosfera de basm pentru orice petrecere de vara care se desfasoara (cel putin partial) dupa lasarea serii.

Lumanari sculptate

Exista o mare varietate de culori si modele pentru aceste adevarate statuete din ceara sculptate manual. Astfel, ele pot fi folosite cu mare succes si efect ca decoratiuni pentru casa, elemente simbolistice in ceremoniile religioase sau decoratiuni luminoase pentru diverse ocazii.

Setarile mele de confidentialitate