Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Buletin informativ

Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

Lampioane Plasa Cadou Sunt 2 de produse.

Pentru ca orice dar achizitionat sa fie daruit asa cum se cuvine, cumparam intotdeauna si cate o plasuta cadou.

De obicei aceste pungute sunt alese in functie de marimea si de culoarea sau modelul lor. Problema este ca ele niciodata nu vor mai fi folosite.

Cum ar fi sa va spunem, ca exista plasute pentru cadouri ce nu vor fi aruncate niciodata?

Micile sacose pe care vi le oferim sunt cadouri de sine statatoare, deoarece dupa ce le-ati utilizat pentru rolul lor primar, ele vor deveni lampioane decorative. Desigur, s-ar putea sa credeti ca asa ceva nu este posibil, insa pentru a va convinge nu trebuie sa faceti altceva decat sa aruncati o privire asupra produselor aflate in aceasta categorie. Veti observa ca impreuna cu darul ce l-ati cumparat veti avea posibilitatea de a oferi si o raza de soare sau o floare persoanei iubite, avand posibilitatea de a le decora mai departe dupa propriul gust cu desene sau urari de bine redate prin mijloace artistice proprii.

Sa oferim o surpriza placuta devine un proces din ce in ce mai greoi mai ales atunci cand criteriile pentru selectarea cadourilor ideale se multiplica pe zi ce trece. Hotarandu-va asupra saculetelor de cadouri ce au inzestrarea de a se transforma in articole decorative in doar cateva secunde fara vre-un efort suplimentar, veti manifesta garantat nu doar spirit inventiv dar si o finete a gustului deosebita.

O punguta originala si multifunctionala.

Uimiti sarbatoritul/a asezand o lumanare in interiorul plasei pentru cadouri. Aceasta se va transforma subit intr-o decoratie luminoasa iar toate persoanele prezente vor fi surprinse de creativitatea, eleganta si ingeniozitatea dvs. Pentru ca simplitatea inseamna deseori bun gust si pentru ca rafinamentul este un atu rar intalnit, persoanele ce dau dovada acestor calitati isi vor crea mereu o imagine impecabila. Asadar, netinand cont de ocazie sau eveniment, alegeti intotdeauna sa oferiti persoanelor speciale din viata dvs., cadouri inedite ambalate in plase pentru cadouri originale si distinse pe care le vor putea pastra toata viata si pe care le vor putea folosi intr-un fel in care nici un alt saculet pentru cadouri nu va mai putea fi folosita.

Setarile mele de confidentialitate