Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Buletin informativ

Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

Seria MINI Este un 1 produs.

  • Cruce
    Cruce
    Cu ocazia sarbatorilor calendaristice trebuie sa ne amintim ca...
    Detalii

    17,27 lei

Pentru noi, conteaza chiar si cele mai mici detalii!

Deoarece orice mic detaliu este important atunci cand vine vorba de amenajarea unui spatiu in care urmeaza sa aiba loc o anume petrecere, va punem la dispozitie seria de mini-lampioane decorative. In aceasta categorie se gasesc produse ce compenseaza dimensiunea prin eleganta si prin modelul deosebit pe care il au, fie el foarte sobru sau dimpotriva, unul ce se potriveste perfect oricarei petreceri, mese festive, aniversari sau de ce nu, unei cine romantice sau unei zile ce este destinata exclusiv relaxarii.

Chiar daca alegeti sa petreceti alaturi de un numar mare de invitati sau alegeti sa sarbatoriti intr-un cerc restrans, aceste mici decoratiuni cu lumanari vor avea un mare impact, bineinteles unul pozitiv, asupra atmosferei ce se va crea in caminul dumneavoastra. Datorita designului elegant dar si datorita nuantelor neutre pe care le au, aceste felinare de hartie vor crea o ambianta calduroasa si nu va vor fi deloc incomode, dimpotriva chiar, vor fi la fel ca un grup de licurici ce-si indeplinesc constiincios misiunea fara sa deranjeze pe nimeni. Indiferent de genul de eveniment pe care il gazduiti sau la care participati, ca este vorba de o masa festiva cu ocazia sarbatorilor, ori de o cina romantica de Valentine’s Day, de o petrecere tematica sau o alta aniversare, aceste lampioane vor fi cheia succesului in materie de decoratiuni luminose, dar pot la fel de usor constitui un dar perfect pentru cei apropiati.

Aceste mici aranjamente cu lumanari sunt foarte usor de personalizat, singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va lasati imaginatia sa lucreze, astfel incat la sfarsitul acestui proces de individualizare sa obtineti o serie de felinare luminoase cum nu se poate mai originale, perfecte atat pentru dumneavoastra cat si pentru caminul dumneavostra. Aceste mici, dar semnificative, articole decorative creaza o atmosfera placuta cu orice ocazie si sunt potrivite nu doar pentru a decora un anumit spatiu ci si pentru a fi oferite drept cadou.

Produse adaptabile, calitative si practice.

Toate produsele pe care firma noastra le comercializeaza sunt confectionate dintr-un material special, din hartie ignifuga, motiv pentru care dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu siguranta folosirii lor, in plus, tara lor de origine este Germania, motiv pentru care calitatea lor este garantata.

Decoratiunile cu lumanari pe care vi le oferim sunt foarte adaptabile, astfel incat dumneavoastra le veti putea folosi indiferent de locatia in care ati organizat evenimentul caruia ii sunt destinate, fie ca este vorba de spatii inchise sau de spatii deschise si nu doar atat, aceste lampioane decorative le puteti refolosi ori de cate ori doriti, motiv pentru care noi va asiguram ca decoratiunile luminoase pe care vi le punem la dispozitie vor oferi un aer special caminului dumneavoastra si va vor darui amintiri pentru o viata.

Setarile mele de confidentialitate