Cos

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Filter

Filtre active:
  Continut Pachet: v
  Marime Produs: v

  Buletin informativ

  Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii despre Lampioane Decorative

  Serbari Copii Sunt 9 de produse.

  Cele mai frumoase momente din viata micutilor nostrii merita o atentie speciala!

  De departe unul dintre cele mai emotionante momente este cel in care ne privim copilasul jucandu-si constiincios rolul si spunandu-si serios poezia in cadrul serbarilor scolare sau a celor de la gradinita. Daca micutii nostrii sunt cat se poate de implicati in ceea ce priveste partea care le este atribuita lor din cadrul serbarii si se pregatesc febril, atunci noi trebuie sa le urmam exemplul si sa ne implicam serios nu numai in ceea ce priveste realizarea costumaselor si fotografierea si/sau filmarea evenimentului, ci si in pasi premergatori acestui moment, respectiv in ceea ce priveste decorarea salii unde va avea loc serbarea. Indiferent ca parinti, bunici sau cadre didactice, ne putem aduce aportul in cadrul acestui eveniment prin realizarea unor decoratiuni speciale.

  Ce ne facem cand nu avem timp sa le confectionam? Ei bine, noi va punem la dispozitie o serie de decoratiuni luminoase ce au diferite teme, cu model de stea, soare, in forma de tort sau de lumanare, cu aspectul unei casute din povesti sau sub forma de casuta pentru pasari, decoratiuni luminoase ce au diferite culori si dimensiuni si care pot fi cu usurinta utilizate ca atare sau pot fi personalizate pentru a oferi si mai multa individualitate acestor festivitati. Lampioanele pe care vi le punem la dispozitie (in mod special cele in forma de tort) sunt de asemenea exceptionale pentru a fi folosite cu ocazia zilelor de nastere ale micutilor.

  Cu ajutorul acestor felinare de hartie veti avea ocazia sa le oferiti copilasilor o atmosfera cum nu se poate mai placuta pentru desfasurarea serbarii dar puteti deasemenea petrece momente minunate si prealabil acestui eveniment, avand ocazia sa realizati o munca de grup cum nu se poate mai amuzanta pentru toata lumea, mici si mari. Indiferent de ce tema are serbarea, in aceasta gama de lampioane decorative veti gasi articolele potrivite pentru a crea o atmosfera placuta pentru cei mici, sau de ce nu, pentru a fi oferite in dar copiilor, cadrelor didactice, sau chiar invitatilor. Toate acestea doar cu ajutorul elegantelor lampioane decorative!

  Produse sigure ce pot fi folosite de oricine.

  Siguranta dumneavoastra si a celor dragi este foarte importanta pentru noi, de aceea am ales sa comercializam doar produse de calitate fabricate in Germania, dar si foarte sigure, deoarece acestea sunt confectionate exclusiv din hartie ignifuga.

  Nu trebuie sa va faceti nici o grija in ceea ce priveste adaptabilitatea lor deoarece aceste decoratiuni cu lumanari pot fi folosite in orice mediu, fie ca este vorba de o serbare ce se desfasoara in aer liber, intr-o sala de clasa sau de festivitati. In plus, aceste decoratiuni luminoase pot fi folosite ori de cate ori doriti, asa cum doriti, simplu si sigur, astfel incat dumneavoastra veti putea sa oferiti copilasilor implicati in serbare si invitatilor lor o atmosfera de neuitat si amintiri pretioase.

  Setarile mele de confidentialitate